Hyvinvointi- ja ruokamatka Abruzzoon!

Toukokuun matka Abruzzoon


Emme voi antaa onnellisuutta mutta voimme luoda sille huikeat puitteet.

Tämän retriitin tarkoitus on kutsua teidät nauttimaan hetkessä elämisen kokemuksesta ja kauneudesta. Kauneuden innoittamana ja liikuttamana meidän aistimme ovat avoimempana ja se tekee meistä herkempiä olentoja. Näin pystymme paremmin keskittymään siihen mikä elämässä on todella tärkeää.

Aistien matkalla on tarkoitus tutustua niin ympärillä olevaan luontoon kuin itseemme. Yhdistämme mindfulness käytäntöjä, rentouttavan joogan ja pastakurssin toisiinsa. Vehreän luonnon innoittamana matkaamme läheiselle viinitilalle tutustumaan aitoihin Abruzzon viineihin. Abruzzo sijaitsee Keski-Italiassa. Kauniita vihreitä kukkuloita ympäröi mahtava Apenniinien vuoristo.


Tule mukaamme viettämään unohtumaton pitkä viikonloppu Abruzzon syleilyssä.

Matkan ajankohta 10.-13. Toukokuuta 2019


Ilmottaudu mukaan


Vihreän Abruzzon sydämessä hurmaavien kukkuloiden ympäröimä majoitumme Alannon kylässä. Tämä viehättävä Agriturismo on ihanteellinen niille, jotka ovat kiinnostuneita nauttimaan hiljaisuudesta ja vetäytymään hetkeksi maailmasta. Majoittaudumme 2-3 hengen huoneissa. Maatilalla on ihana auringossa kylpevä uima-allas jossa voit käydä virkistymässä ja lähistöllä voit tutustua erilisiin maatilan eläimiin.

Hintaan sisältyy: Finnairin lennot Helsinki – Rooma – Helsinki, kuljetukset kentältä kohteeseen ja takaisin, Majoittuminen 2-3hh huoneessa, Ateriat joka päivä, Mindfullness harjoitukset, rentouttavat joogaharjoitukset, pastakurssin, viinitilavierailun johon sisältyy tilan viinien maistelu.

Aikaa on varattu myös rentoutumiselle altaalla tai luonnosta nauttien.

Matkan onnistumisesta vastaa paikanpäällä:

Kirsi Mattila joka on intohimoinen Mindfulness ohjaaja ja aistien avaaja. Nina Lappi jonka sydän sykkii Italialle ja joka on jo useamman vuoden viettänyt aikaa Abruzzon alueella.ILMOITTUDU MATKALLE JO TÄNÄÄN!


Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.2.2019.
Matkapaketin hinta 1250€/ henkilö.

MATKALLA ELÄMÄSSÄ