Tilaa luovuudelle

Kuinka ihmeessä päädyimme raksalle Italian Abruzzoon?
10/01/2017

Tilaa luovuudelle

Aluksi oli vain muutama betonitolppa ja säkillinen haaveita.

wp_20151128_10_57_59_pro

Tunsimme olomme onnekkaaksi kun pääsimme vielä tässä vaiheessa vaikuttamaan jopa huoneiden sijoitteluun sillä alkuperäisessä suunnitelmassa keskellä oleva olohuone oli litistetty kahden suurikokoisen makuuhuoneen väliin. Korkeutta huoneessa oli jopa neljä metriä joten halusimme myös leveyttä lisää. Tässä vaiheessa luovuutta ja energiaa oli vaikka muille jakaa joten suunnitelmat laajeni ja seinää siirtyi. Onneksi saimme ammattilaisen apua joka piirsi pohjan meille uudestaan muutoin sen selvittäminen italialaiselle ”geometralle” olisi ollut mahdotonta.

Design by Heidi Grannenfelt

Erityisen mausteen tähän projektiin tuo toki se että meidän on ihan pakko käydä säännöllisesti Abruzzossa kurkistamassa miten asiat etenevät! Samalla saamme maistiaisia jokaisesta vuodenajasta uudessa etämaassamme Italiassa. Näitä makuja haluamme jakaa rakennusurakan myötä kanssanne.