Kuinka ihmeessä päädyimme raksalle Italian Abruzzoon?

Tilaa luovuudelle
03/03/2017

Kuinka ihmeessä päädyimme raksalle Italian Abruzzoon?

 

Tervetuloa mukaan matkalle italialaisittain toteutettuun raksa projektiin.

Syksyinen matka Italian Abruzziin käänsikin odotettua suuremman lehden elämässämme. Olimme useamman vuoden ajan tutkineet Italiaa suurennuslasilla ja yrittäneet löytää paikkaa jossa voisimme viettää aikaa ja tutustua autenttiseen italialaiseen ympäristöön. Ajankohta oli vuoden 2015 marraskuu ja saapuessamme kohteeseen oli järkyttävä myrsky. Ajoimme Roomasta vuorten läpi Abruzzoon ja matkalla tuli lunta niin että pieni Fiat 500 kesärenkaineen oli pulassa. Majoittauduimme ja päätimme jo illalla että lähdemme heti aamulla katsomaan myös muita lähistöllä olevia kohteita sillä pimeässä näimme vain mutaa ja tietysti raksan.

Emme saaneet jännitykseltämme kunnolla nukuttua ja aamulla heräsimmekin varhain. Abruzzo halusi näyttää kauneutensa ja ilma oli todella aurinkoinen ja lämmin. Vuorten huiput olivat valkoisen lumikerroksen peitossa piirtyen kauniisti horisonttiin. Laskettelun ja golfin ystävinä olimme saapuneet paratiisiin.

Rakennusprojektin toinen vaihe oli Abruzzo Borgossa alkutekijöissään joten pääsimme vaikuttamaan vielä lopputulokseen merkittävästi. Ensimmäisen käyntimme aikaan asuntomme alakerrasta olivat vasta pilarit pystyssä joten mielikuvitukselle oli annettava reilusti tilaa.

wp_20151129_09_59_25_pro